Δήλωση Δαλακάκη για την χρηματοδότηση του Βιολογικού

Δήλωση Δαλακάκη για την χρηματοδότηση του Βιολογικού

απο admin – 27 Οκτωβρίου 2014

Δημόσιο ευχαριστώ προς τον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη εκφράζει ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλάκης σχετικά με την συμβολή του  στην χρηματοδότηση των εργασιών για την μονάδα του Βιολογικού Καθαρισμού Δοξάτου.

Όπως δημοσιεύει σήμερα η dramini.gr το έργο που αφορά στην Αντικατάσταση Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων του Δήμου  και την κατασκευή εξωτερικών δικτύων σύνδεσης των οικισμών του Δήμου Δοξάτου, θα χρηματοδοτηθεί εξ’ ολοκλήρου από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2014-2020 και είναι προϋπολογισμού 5,649,867.14€. Έρχεται δε  ως απάντηση σε χρόνια προβλήματα του Δήμου καθώς δίνει λύση σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Ο Δήμαρχος Δοξάτου δήλωσε σχετικά: «οφείλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Α. Μ.Θ. κ. Παυλίδη καθότι υποστήριξε σθεναρά το δίκαιο αίτημα του Δήμου μας προς το αρμόδιο Υπουργείο ώστε να επιτύχουμε αίσια έκβαση και να ενταχθεί τελικά ένα έργο υψίστης σημασίας για τις υποδομές του Δήμου μας και την προάσπιση της υγείας των συνδημοτών μας».